Επιστροφή με... Πόποβιτς

Ο Μπιλ Πάπας δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης.

Στο -5 από την πρώτη θέση βρίσκεται η Ξάνθη και παρά τις μεγάλες πιέσεις που δέχτηκε ο Μπιλ Πάπας δεν είναι διατεθειμένος να λύσει τη συνεργασία του με τον Τόνι Πόποβιτς. Ο Αυστραλός προπονητής ξεκίνησε την Τρίτη (02/02) την προετοιμασία εν όψει Εργοτέλη και, σύμφωνα με την ΠΑΕ, έριξε το βάρος στην αμυντική τακτική και την επιθετική οργάνωση.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Επιστροφή σε ρυθμούς κανονικών προπονήσεων στον ΑΟ Ξάνθη από το πρωινό της Τρίτης. Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς ξεκίνησε την προετοιμασία της για το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας. Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της SL2 θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, το ερχόμενο Σάββατο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο ισοπαλίες σε Λιβαδειά και εντός έδρας με τα Χανιά.

Στις ασκήσεις της ημέρας, μετά την προθέρμανση και την ενδυνάμωση, το προπονητικό επιτελείο έριξε το βάρος σε τομείς της αμυντικής τακτικής και της επιθετικής οργάνωσης. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μίλος Πέτροβιτς, ενώ Πολ Ίτσο και Τζόσουα Μπριλάντε ανεβάζουν ρυθμούς εκγύμνασης.

Πριν την προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σεμινάριο επιμόρφωσης σε θέματα διαιτησίας με ομιλητή τον κ. Τάσο Ντοσίδη της ΕΠΣ Θράκης».

Last modified onΤρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021 16:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep