Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι όποιον κι όποιον»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στη μεταγραφική περίοδο και στο νικηφόρο (1-0) φιλικό της ομάδας με τον Παναιγιάλειο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είπε στην κάμερα του τοπικού σάιτ panaitolikos1926: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Προσπαθήσαμε τις προηγούμενες ημέρες να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι, αλλά στο ματς δεν κάναμε ουδεμία ενέργεια από αυτές που προετοιμάζαμε. Ήταν γενικό το γεγονός ότι δεν κάναμε φάσεις, δεν φταίει η επιθετική γραμμή. Τα βήματα των παικτών ήταν βαριά, όπως και τα τρεξίματά τους. Ίσως είναι επηρεασμένοι από τη σκληρή δουλειά που γίνεται. Πάντως περίμενα να παίξουμε καλύτερα. Και η άμυνά μας δεν ήταν καλή».

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό κομμάτι: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε αργήσει μεταγραφικά. Είναι δύσκολο το κομμάτι των μεταγραφών. Το γιατί δεν παίρνουμε παίκτες σημαίνει κάτι. Δεν αποκτούμε τον οποιονδήποτε. Κοιτάζουμε να μας κάνει, να μπορεί να μας βοηθήσει στον πρωταθλητισμό που θέλουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι τελικά θα πάρουμε αυτούς που επιθυμούμε και όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι».

Last modified onΚυριακή, 26 Αύγουστος 2012 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep