«Δύο βαθμοί είναι... δύο βαθμοί»

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν είναι ανικανοποίητος τελείως από τις δύο ισοπαλίες στα δύο πρώτα ματς της Ιεράπετρας.

Μετά το 2-2 με τον Καραϊσκάκη στην Κρήτη, ο τεχνικός του ΟΦΙ, Μανώλης Παπαματθαιάκης, αφού ευχήθηκε να ξεκινήσει άμεσα η Football League, δήλωσε:

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ο κανόνας σε αυτή την κατηγορία ότι όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ αμφίρροπα. Είναι δύσκολα απαιτούν συγκέντρωση, προσοχή και στα 90 λεπτά. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, σε αντίθεση με τον Διαγόρα, μπήκαμε καλά στο δεκάλεπτο, σε ανύποπτο χρόνο δεχόμαστε καταπληκτικό γκολ από τον αντίπαλο και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε. Δείξαμε πάλι αντίδραση, ισοφαρίσαμε, πήραμε τον έλεγχο, δεχτήκαμε πάλι γκολ, το παλέψαμε, ισοφαρίσαμε και είχαμε όλα τα φόντα να μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουμε σημαντική νίκη. Ενώ είχαμε ρυθμό, κατοχή, δεν διασπάσαμε την άμυνα του αντιπάλου και στο τελευταίο τρίτο μας έλειπε κάτι. Σημαντικός βαθμός, σίγουρα θες να κερδίζεις στην έδρα σου, αλλά είναι σημαντικοί και οι βαθμοί.

Τα περισσότερα ματς είναι αμφίρροπα, έρχονται ισοπαλίες, κρίνονται στο γκολ. Από Κυριακή σε Κυριακή μπορεί να βλέπεις διαφορετική εικόνα σε μια ομάδα. Όσο είμαστε στην αρχή πρέπει να μαζεύουμε. Δύο βαθμοί είναι... δύο βαθμοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε και τέσσερις. Το σημαντικό είναι ότι παίρνουμε κάτι. Εύχομαι στον Καραϊσκάκη να βρει το δρόμο της και να πετύχει τους στόχους της».

Media

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιανουάριος 2021 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep