«Θα πίστευα πως μου κάνουν πλάκα»

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης για τη συμμετοχή του ΟΦΙ στη SL2 και για τον βαθμό με τον Διαγόρα.

Μετά τον ιστορικό βαθμό (1-1) στον αγώνα με τον Διαγόρα, στην πρεμιέρα της Super League 2, ο τεχνικός των Κρητικών, Μανώλης Παπαματθαιάκης, ανέφερε:

«Αν μου έλεγε κάποιος ότι μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα θα βρισκόταν στη Super League 2 και θα έδινε πρεμιέρα στο Βουζουνεράκειο χωρίς κόσμο, θα πίστευα πως μου κάνουν πλάκα. Πρέπει να μάθουμε χωρίς αυτόν τον φανταστικό κόσμο, αλλά τους νιώθουμε.

Όσο για το παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο. Ο γηπεδούχους έχει το άγχος της πρεμιέρας. Δεν παίξαμε καλά, αλλά βρεθήκαμε πίσω με πέναλτι. Ήταν δύσκολο από άποψη ψυχολογίας και διαχείρισης. Φεύγω γεμάτος από το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Είδα μια ικανή ομάδα σε όλα, πίστεψε να κάνει την ανατροπή. Βάσει εικόνας ήμασταν κοντά στο να το πετύχουμε. Μου μένει στεναχώρια που δεν πετύχαμε την ανατροπή που δικαιούμασταν.

Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να ήμασταν νικητές στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να μην φεύγεις με άδεια χέρια από τα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και κόντρα τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχε άπνοια. Στέκομαι στην εξαιρετική αντίδραση της ομάδας μου».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιανουάριος 2021 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep