Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσερκέζος: «Όρεξη αλλά και απειρία»

Για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δόξα Δράμας και την εφετινή Επανομή μίλησε ο Δημήτρης Τσερκέζος.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ της Αναγέννησης είπε αρχικά: «Το φιλικό στη Δράμα είναι το πιο δυνατό στην ως τώρα προετοιμασία μας. Και οι δυο ομάδες δώσαμε αρκετά τεστ και το παιχνίδι θα θυμίζει αναμέτρηση πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής. Πιστεύω ότι θα υπάρχει αρκετός κόσμος. Για μένα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, είμαι Δραμινός και έπαιξα στη Δόξα τρία χρόνια. Ως τώρα με δυο ομάδες Β΄ Εθνικής, την Καλλιθέα και τα Γιαννιτσά είχαμε δυο νίκες. Βεβαίως, σε αυτή τη φάση δεν μετρά το αποτέλεσμα, προέχει το μοντάρισμα, η διόρθωση λαθών και η σωστή εφαρμογή της τακτικής που ζητά ο προπονητής. Όταν κερδίζεις ομάδες ίδιας κατηγορίας δείχνει μόνο ότι είσαι σε καλό δρόμο, τίποτα παραπάνω και εννοείται ότι μετρούν μόνο οι νίκες στα επίσημα, εκείνες περιμένουμε πως και πως».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς βλέπει την εφετινή του ομάδα: «Η Επανομή φέτος στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς παίκτες, με όρεξη και ενθουσιασμό. Αυτή είναι η θετική πλευρά, η αρνητική είναι η μερική έλλειψη εμπειρίας. Βεβαίως, έχουμε έξι-εφτά παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία και μπορούν να βοηθήσουν στην πιο γρήγορη προσαρμογή και των υπολοίπων στις απαιτήσεις. Με οδηγό λοιπόν αυτόν τον ενθουσιασμό, στοχεύουμε αρχικά στη γρήγορη σωτηρία και ακολούθως να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας ώσπου να αρχίσει το πρωτάθλημα, που θα είναι Γολγοθάς και με ισχυρές ομάδες. Θα χρειαστεί βάθος και πολλές επιλογές ανά πάσα στιγμή για την τεχνική ηγεσία».

 

Για το γεγονός ότι αποτελεί έναν εκ των τεσσάρων αρχηγών σχολίασε: «Αυτό με χαροποιεί και μου δίνει κουράγιο ότι βγήκα στην τετράδα των αρχηγών. Δείχνει ότι οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, αλλά ως εκεί, τίποτα περισσότερο. Άλλωστε μέσα στο γήπεδο όλοι είμαστε το ίδιο, είμαστε ένα. Ευελπιστώ να έχουμε μια χρονιά με υγεία για όλους και να πετύχει τους στόχους της η Αναγέννηση».

 

Να σημειωθεί ότι απέναντι στους Δραμινούς ο προπονητής της Αναγέννησης, Κώστας Γαλτσίδης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κυζιρίδη και Σπανό, στον Λένο που είναι ασθενής, ενώ αμφίβολος είναι ο Ναστόσκι. Τη Δευτέρα οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, την Τετάρτη θα δοθεί φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο «Ν. Σαράφης», ενώ 1/9 θα δοθεί αγώνας με τον Πανσερραϊκό.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Αύγουστος 2012 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep