Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το γύρισαν οι βασικοί

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-1 της Γλυφάδας στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε μετά από αυτό με την ΑΕΚ. Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-1 της Γλυφάδας στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε μετά από αυτό με την ΑΕΚ.

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-1 της Γλυφάδας στο φιλικό που έγινε στα Ψαχνά.

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο τους βασικούς που ήταν ανώτεροι από την Γλυφάδα, έκαναν ευκαιρίες, είχαν την υπεροχή και πήραν τελικά τη νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με πέναλτι που κέρδισε ο Μάριος Σέγκος και εκτέλεσε ο Γέσιτς. Στο πρώτο 45λεπτο ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε με αρκετούς νεαρούς στο γήπεδο και σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς έκανε φάσεις και δέχθηκε πίεση από την Γλυφάδα που προηγήθηκε στο 35ο λεπτό με τον Κόκκαλη που μπήκε στην περιοχή και έκανε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν οι βασικοί για την ομάδα των Ψαχνών που με ένα γκολ στα πρώτα λεπτά από τον Χαϊκάλη και ένα στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Γέσιτς έκαναν το 2-1.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

35’ ο Κόκκαλης βρήκε κενό στα δεξιά της άμυνας, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Σικαλιά.

40’ σουτ του Σπανού πάνω από τα δοκάρια.

55’ ο Χαϊκάλης έκανε το ένα – δύο με τον Σέγκο και ο Χαϊκάλης με σουτ το 1-1

80’ απευθείας εκτέλεση φάουλ Ντελέκου απέκρουσε ο Μένκα

86’ σέντρα Τάουερ από αριστερά, αλλά ο Χαϊκάλης δεν πρόλαβε την μπάλα μόνος στο ύψος του πέναλτι

90’ πέναλτι κέρδισε ο Σέγκος από τον Τσιρογιάννη και ο Γέσιτς έκανε το 2-1

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Λιόσης, Σίγμπο, Δημητρακόπουλος, Πασκούλεφ, Μπαλαμπάνης (32 Δημητρίου), Βαγγελί, Γκάβαλης, Χασαπίδης (28’ Ντούμα), Σπανός, Ραμπαβίλας.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ψωμιάδης, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Τάουερ, Ρούτσης, Ντελέκος, Μούσα Ποκόνγκ, Γέσιτς, Σέγκος, Χαϊκάλης.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Χώνος, Λημνιός, Ζαχαράτος, Λύγκος, Καζατζής, Καϊμακαμούδης, Χατζησαίας, Κολοτούρος, Κόντι, Κόκκαλης, Καρλιάμπας.

Αγωνίστηκαν και οι Μένκα, Τσιρογιάννης, Σαμιώτης, Μουστογιάννης, Τουρκοχωρίτης, Τσάρος, Τασιόπουλος, Γκριτζάλης, Καλογιάννης, Πλατέλας Βατίστας, Γαλάνης και Πρίνσιος.

Last modified onΠέμπτη, 23 Αύγουστος 2012 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep