«Θα είμαστε καταδικασμένοι αν...»

Ο Κώστας Βελιτζέλος κατέθεσε την άποψή του για τη Super League 2 και τη Football League.

Ο προπονητής της Ρόδου, Κώστας Βελιτζέλος, μίλησε στο ραδιόφωνο του SKY RODOS 100.8 σχετικά με όσα συμβαίνουν στη Super League 2 και τη Football League.

Από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται, ανέφερε: «Είμαστε εννέα μήνες σχεδόν χωρίς δραστηριότητα. Κάναμε 2-3 μήνες προπόνηση και ξανακλείσαμε. Είναι τεράστιος μηχανισμός, δουλεύει πολύς κόσμος, είναι το μεροκάματό του και πρέπει να το δούμε σοβαρα. Δεν μπορεί η SL1 τηρώντας κάτι να αγωνίζεται και η SL2 και εμείς, βάσει των ιδίων χαρακτητιστικών να μην μπορούμε να το κάνουμε. Το τωρινό λοκντάουν σε σχέση με του Μαρτίου δεν έχει τα ίδια χαρακτητιστικά, με μια πρώτη ματιά από άποψη κίνησης. Υπάρχει περισσότερη σε σχέση με τότε. Ο αθλητισμός έχει δείξει εγκράτεια και προσήλωση. Δεν θα ήταν το κακό παράδειγμα να λειτουργήσουν οι επαγγελματικές κατηγορίες, εφόσον αυτό συμβαίνει με την πρώτη.

Οι λοιμοξιολόγοι δεν γνωρίζουν τι θα πει SL2 και Football League. Τόσος κόσμος στερείται το ψωμί του. Έχουν μετρήσεις ότι ο αθλητισμός είναι κακό κύτταρο που μολύνει τα υπόλοιπα γύρω γύρω; Όχι. Αφού επέτρεψαν τα ατομικά αθλήματα, κάπου δεν έχει γίνει σωστό ξεκαθάρισμα. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαν διακόψει τα πάντα. Δεν υπάρχει άλλος κλάδος να κάνει κάθε εβδομάδα μοριακό τεστ για να συνεχίζει.

Για τις κινήσεις Λίγκας, ΕΠΟ, ΠΣΑΠ:
«Είναι οργανωμένο το μέτωπο με στόχο την επανεκκίνηση. Πρώτη φορά ενωμένοι όλοι. Αυτή είναι η μόνη ελπίδα για να το δουν σοβαρά. Δεν θα πει κανείς τίποτα αν ξεκινήσει σε δέκα μέρες η SL2 και σε 15-20 μέρες η Football League. Να υπάρξει όμως ορίζοντας, κινδυνεύει το επάγγελμα, το ποδόσφαιρο. Να έχουμε χρονικό οριζόντα τέλη Δεκέμβρη - αρχές του νέου έτους για να παίξουμε. Πρέπει να υπάρξει νέα περίοδος προετοιμασίας. Το σώμα είναι κάπως μαθημένο, θα βγάλει προβλήματα στην επανεκκίνηση διαφορετικά. Αν ξεκινήσουμε προπονήσεις με το νέο έτος, είμαστε καταδικασμένοι».

Media

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep