«Σαν να μην μας υπολογίζουν»

Τις αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόφαιρο αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, σχολίασε ο ποδοσφαιριστής της Σαντορίνης, Νίκος Κουρέλλας.

Η απόφαση της τελευταίας στιγμής που έλαβαν τα αρμόδια όργανα να προβιβαστεί ο ΑΣ Σαντορίνης στην Football League, έδωσε τεράστια χαρά στους ανθρώπους της ομάδας, η οποία θα συμμετάσχει στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Η διοίκηση των νεοφώτιστων, γνωρίζοντας τον ανταγωνισμό, στράφηκαν στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους. Μια από τις πρόσφατες μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι νησιώτες, ο Νίκος Κουρέλλας μίλησε για την απόφαση του να πάει στον ΑΣ Σαντορίνης, τους στόχους της ομάδας του αλλά και την αγωνιστική αδράνεια που επικρατεί στην κατηγορία. Αναλυτικά όσα δήλωσε 27χρονος μέσος: 

Για την επιλογή του να πάει στην ομάδα της Σαντορίνης:

«Επέλεξα την ομάδα της Σαντορίνης για την σοβαρότητα και την ειλικρίνεια που είδα στους ανθρώπους της ομάδας από την πρώτη συνομιλία μας».

Οι πρώτες του εντυπώσεις:

«Εξαιρετικά θετικές οι πρώτες εντυπώσεις και για αυτό τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά είμαι μέλος της ομάδας».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Για το που θα φτάσει η ομάδα δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι όμως ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και θεωρώ πως θα έχουμε μια καλή πορεία».

Για την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η Σαντορίνη:

«Είναι σίγουρα δύσκολο κάθε εβδομάδα να παίζεις ουσιαστικά εκτός έδρας αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Η διαχείριση είναι πολύ σημαντική και ψυχολογική και σωματική φυσικά. Αλλά με την σωστή συνεργασία του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».
 
Για την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα:

«Όλη η κατάσταση είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Αλλά το ότι είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία δεν έχει ξεκινήσει κανένα επαγγελματικό πρωτάθλημα πλην της Superleague 1 μου φαίνεται κάπως. Είμαι επαγγελματικές ποδοσφαιριστές και ζούμεο από αυτό. Έχουμε να παίξουμε επίσημο αγώνα από το Μάρτιο. Νιώθω σα να μην μας υπολογίζουν. Σαν να μην υπάρχουν οι κατηγορίες αυτές και είναι άσχημο. Ελπίζω να βρεθεί λύση και να ξεκινήσουμε το συντομότερο».
 
Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας:

«Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν. Ιδανικά θα τον θέλαμε στο γήπεδο αλλά με την κατάσταση την οποία βιώνουμε δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχουμε την στήριξη του και μας δίνει κίνητρο αυτό».
 
Πηγή: soccerlive.gr

 

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep