Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπαρξιακό… ζήτημα

Καθοριστικό ρόλο για την συμμετοχή του Θρασύβουλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα έχει η ετυμηγορία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Καθοριστικό ρόλο για την συμμετοχή του Θρασύβουλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα έχει η ετυμηγορία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στον Θρασύβουλο συμπληρώνουν τον φάκελο για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αυτός θα κρίνει το μέλλον της ΠΑΕ.

Πριν ακόμη τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα στον Θρασύβουλο έψαχναν τον τρόπο για να κλείσουν τα ανοικτά ζητήματα με τις παλιές αμαρτίες της ομάδας. Η λύση τους ήταν απαραίτητη ώστε να πάρουν όλες τις βεβαιώσεις που χρειάζεται και να εγκριθεί ο φάκελος που θα καταθέσουν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ώρα της κρίσης πλέον έφτασε και μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου θα πρέπει ο φάκελος συμμετοχής του Θρασύβουλου να είναι έτοιμος για κατάθεση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Τα περισσότερα από τα έγγραφα που χρειάζεται η ομάδα είναι έτοιμα και απομένουν κάποια που θα προσπαθήσουν να τα βρουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Αν δεν υπάρξει έγκριση του φακέλου από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και χρειάζεται να γίνουν και άλλες ενέργειες, τότε θα σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει η ομάδα στις Επαγγελματικές κατηγορίες.

Από την απάντηση της ΕΕΑ θα κριθεί το μέλλον του Θρασύβουλου και ίσως αυτός να είναι ο βασικότερος παράγοντας που ακόμη η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα.

Για το θέμα του προπονητή, όλα είναι σε θεωρητικό επίπεδο και προέχει το θέμα της ΕΕΑ. Ο Στέλιος Μανωλάς είναι το φαβορί για τη θέση του προπονητή, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα θέματα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Last modified onΤρίτη, 21 Αύγουστος 2012 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep