Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα διαρκείας και η πίστωση

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Το σύνθημα για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας τριετίας ήταν "Θα είμαι και εγώ εκεί" και αφορούσε το νέο γήπεδο. Το σύνθημα για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας τριετίας ήταν "Θα είμαι και εγώ εκεί" και αφορούσε το νέο γήπεδο.

Η διοίκηση της ΑΕΛ επιστρέφει την διαφορά από τα διαρκείας τριετίας, αλλά με ανταλλάγματα και όχι χρήματα.

Το πρόγραμμα τριετίας που είχε ξεκινήσει για τα εισιτήρια διαρκείας λόγω του υποβιβασμού της ομάδας έχει αρκετά σημαντική διαφορά στο κόστος και η διοίκηση της ΑΕΛ το επιστρέφει στους κατόχους.

Τα διαρκείας είχαν παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2010 και η χαμηλότερη τιμή ήταν στα 195 ευρώ, ενώ έφταναν τα 1.500 ευρώ για την θύρα 18 των επισήμων.

Είναι σαφές πως υπάρχει αδυναμία για να είναι το ποσό αυτό σε χρήματα και έτσι υπάρχουν δύο επιλογές για τους οπαδούς που είχαν μπει στο πρόγραμμα αυτό για τα διαρκείας τριών ετών που βγήκαν για να στηρίξουν την προσπάθεια για το γήπεδο.

Οι κάτοχοι του προγράμματος μπορούν να πάρουν με την χρηματική διαφορά δωρεάν ένα ακόμη διαρκείας της φετινής σεζόν, ή να χρησιμοποιήσουν αυτή την «επιταγή» ώστε να πάρουν διαρκείας για την επόμενη σεζόν, το 2013-14.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ξεκίνησε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 (στον 1ο όροφο του AEL FC ARENA) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 31 Αυγούστου, η διαδικασία πίστωσης στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας τριετίας 2010-13 καθώς επίσης και η επιστροφή των συναλλαγματικών. Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι λαμβάνουν βεβαίωση πίστωσης για το ποσό που προκύπτει ως διαφορά από τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας της 3ης χρονιάς (2012-13). Διευκρινίζεται, επίσης, ότι το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να πιστωθεί στον κάτοχο αποκλειστικά και μόνο με τις ακόλουθες δύο επιλογές: -Για απόκτηση ενός ακόμη εισιτηρίου διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2012-13). -Για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας για την προσεχή σεζόν (2013-14). Η διαδικασία γίνεται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ.

Last modified onΤρίτη, 21 Αύγουστος 2012 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep