«Να πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Ανέστης Τσετινές και Τάσος Γιαμουρίδης ευχήθηκαν την επάνοδο της Ξάνθης στη Super League 1.

Στο πλαίσιο του αγιασμού, ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Ανέστης Τσετινές, και ο διευθύνων σύμβουλος, Τάσος Γιαμουρίδης, ευχήθηκαν να πανηγυρίσει η ομάδα την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, με το τέλος της σεζόν 2020-2021.

Ο Ανέστης Τσετινές ανέφερε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την τιμή που μας έκανε, όπως και είπε και αυτός εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, παίκτες, σταφ, διοίκηση και φυσικά όλος ο Νομός ώστε όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά για την ομάδα μας, σύντομα να πανηγυρίζουμε νίκες και στο τέλος της σεζόν την επάνοδο μας στην Super League 1».

Από την πλευρά του ο Τάσος Γιαμουρίδης σχολίασε: «Εύχομαι σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας καλή χρονιά με υγεία, να έχουμε όλοι μας μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Πρώτο και κύριο μας μέλημα είναι η άμεση επάνοδος της Ξάνθης στην μεγάλη κατηγορία, όπου και ανήκει, και μαζί με την στήριξη του κόσμου μας να δημιουργήσουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια».

Last modified onΣάββατο, 31 Οκτώβριος 2020 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep