Ο Παπουτσογιαννόπουλος στον Ιάλυσο

Την απόκτηση του Στέφανου Παπουτσογιαννόπουλου, ανακοίνωσε ο Ιάλυσος.

Ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου είναι και επίσημα ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος. Ο 26χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά επέστρεψε στην γενέτειρά του το πρωί της Τετάρτης (21/10) και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Με τον Πλατανιά την περασμένη σεζόν κατέγραψε 17 συμμετοχές ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό. 

Η ανακοίνωση του από την ΠΑΕ ΓΑΣ Ιάλυσος:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Παπουτσογιαννόπουλου. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστή αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει φορέσει τις φανέλες του Παναιτωλικού,  του Πανσερραϊκού και του Πλατανιά Χανίων.

Να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος γεννήθηκε στην Ρόδο, όπου ξεκίνησε και την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Ο Στέφανος υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ιάλυσος και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή μας Βαγγέλη Χαντέ. 

Καλωσορίζουμε τον Στέφανο στην οικογένεια της ΠΑΕ Ιάλυσος και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League, με υγεία.»

Last modified onΤετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep