«Τα πάντα για την άνοδο» (video)

Πρόεδρος, προπονητής και ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας δήλωσαν στην ΕΡΤ3 αισιόδοξοι για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Football League.

Για τους φετινούς στόχους της Καλαμάτας στη Football League μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ 3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ράλλης, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος και οι Μάρκο Μαρκόφσκι, Μπάμπης Παυλίδης, Κώστας Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ράλλης για την περσινή χαμένη σεζόν δήλωσε:

«Η περσινή χρονιά ήταν καταστροφική. Εκείνο που γλίτωσε την ομάδα ήταν η πανδημία, γιατί ήταν δύσκολο να μείνει στην κατηγορία. Η ομάδα χτίζεται, οι παίκτες που έχουν έρθει, έχουν πολύ καλό ιστορικό. Ο προπονητής επίσης έχει πολύ καλό ιστορικό και θεωρείται από τους καλύτερους στην κατηγορία».

Ο Νίκος Αναστόπουλος είπε για την προετοιμασία:

«Πιστεύω ότι θα είμαστε πλήρεις στις 7 Νοεμβρίου που θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας».
 
Την αισιόδοξια του για την άνοδο εξέφρασε ο Μάρκο Μαρκόφσκι, τονίζοντας:

«Ο στόχος είναι να βγούμε πρωταθλητές και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε. Έχουμε προϋποθέσεις, καλή ομάδα και καλό προπονητή. Έχουμε ό,τι χρειάζεται να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο νεοαποκτηθείς Μπάμπης Παυλίδης, ανέφερε:

«Ήρθαμε σε μια μεγάλη ομάδα. Η Καλαμάτα όπως ξέρουμε ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες. Για εμένα είναι ένας προσωπικός στόχος το ότι ήρθα εδώ, να βοηθήσω την ομάδα να ξαναβρεθεί εκεί που της αξίζει, στις μεγάλες κατηγορίες».

Ο Κώστας Ηλιόπουλος, σχολίασε την απαιτητικότητα των φιλάθλων:

«Η Καλαμάτα έχει αυτό το κακό. Ότι όταν παίζεις στην Καλαμάτα, παίζεις μόνο για την άνοδο. Η δεύτερη θέση δεν είναι τίποτα, ειδικά για τον κόσμο της ομάδας, που έχει ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές. Θέλουν πάντα το κάτι παραπάνω».

Media

Last modified onΤρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep