Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας λείπουν παίκτες»

Η Αναγέννηση Επανομής ηττήθηκε με 3-2 από την Καλαμαριά και όπως τόνισε ο προπονητής της Κώστας Γαλτσίδης η ομάδα χρειάζεται τους παίκτες του βασικού κορμού που έχει αποκτήσει, αλλά και κάποιες προσθήκες ακόμη. Η Αναγέννηση Επανομής ηττήθηκε με 3-2 από την Καλαμαριά και όπως τόνισε ο προπονητής της Κώστας Γαλτσίδης η ομάδα χρειάζεται τους παίκτες του βασικού κορμού που έχει αποκτήσει, αλλά και κάποιες προσθήκες ακόμη.

Ηττήθηκε η Αναγέννηση Επανομής από την Καλαμαριά με 3-2 και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης υποστήριξε πως λείπουν οι παίκτες κορμού που έχουν αποκτηθεί, αλλά και κάποιες προθήκες ακόμη.

Την ήττα με 3-2 από την Καλαμαριά γνώρισε η Αναγέννηση Επανομής που για δεύτερο διαδοχικό φιλικό αγώνα δείχνει πως ψάχνει τα πατήματα της. Οι δύο ήττες δεν έχουν ανησυχήσει τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Γαλτσίδη, ο οποίος γνωρίζει πως υπάρχουν απουσίες για την ομάδα του από παίκτες του βασικού κορμού, ενώ όπως υποστήριξε θα χρειαστούν και άλλες προσθήκες στο ρόστερ. Η τελευταία, πάντως, ακούει στο όνομα του Σκοπιανού μέσου, Κλίμεντ Νασόσκι, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις και το φιλικό με αποτέλεσμα η εισήγηση του Ελληνα τεχνικού να είναι θετική. Στις απουσίες της ομάδας της Επανομής βρίσκονται οι Κυζιρίδης και Ταχμαζίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ακόμη δεν έχουν μπει και οι Μωυσίδης – Σικαλόπουλος που αποκτήθηκαν την τελευταία εβδομάδα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

21’ πλασέ του Μανουσαρίδη πέρασε άουτ για την Καλαμαριά

30’ ο Χαλιμπάκης είχε σουτ ελάχιστα άουτ για την Καλαμαριά

33’ Ο Κουλουλέκης κρέμασε τον Καρατζιοβαλή και άνοιξε το σκορ για την Επανομή

36’ σουτ του Μπαλασά στην αντεπίθεση έπειτα από πάσα του Ογκουνσότο έφυγε άουτ.

40’ ο Αναστασίου έφυγε στην κόντρα για την Επανομή, αλλά το σουτ πουέκανε έφυγε άουτ

42’ ο Μανουσαρίδης με σουτ έκανε το 1-1 για την Καλαμαριά

44’ ο Αναστασίου πρόλαβε την έξοδο του Καρατζιοβαλή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

59’ ο Μανουσάκης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 για την Καλαμαριά.

61’ Ο Αναστασίου έστειλε την μπάλα άουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα Μπαλασά

67’ Ο Παντελίδης με κεφαλιά πρόλαβε τον Τοπαλίδη και έστρωσε την μπάλα μπροστά του και σε κενή εστία έκανε το 3-1 για την Καλαμαριά

68’ Ο Λολας νίκησε τον Ογκουνσότο στο τετ α τετ.

84’ Ο Κεφάλας με σουτ μείωσε σε 3-2 για την Αναγέννηση Επανομής.

 

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Κώτσιας, Μανουσαρίδης, Μανουσάκης, Προβατίδης, Πιτσόκος, Κράββαρης, Χαλιμπάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Λόλας, Πολιανίδης, Λιόνης, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Παντελιάδης, Πασιαλής, Καλαϊτζίδης, Μυλώσης, Κτιστόπουλος, Θ. Λουιζίδης, Γιαννιτόπουλος, Ηρακλής, Τσεμεκίδης και Ζαμπέτογλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Ταταρίδης, Τσερκέζος, Μοράν, Τέλλος, Παπατζίκος, Δραγανίδης, Κουκουλέκης, Μπαλασάς, Νασόσκι, Ογκουνσότο, Αναστασίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Τοπαλίδης, Λαμπερνάκης, Φωτιάς, Κουλίδης, Λένος, Ντέντας, Κεφάλας, Σαμουηλίδης, Μωυσίδης, Σικαλόπουλος και Τσιρλίδης.

 

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των πράσινων, Κώστας Γαλτσίδης τόνισε:

«Η ομάδα έδειξε σαφή σημάδια κόπωσης. Σίγουρα είναι δύσκολη η περίοδος που βρισκόμαστε και τέτοια ματς μόνο καλό μπορούν να κάνουν. Βλέπουμε τα λάθη μας, για να τα διορθώσουμε στον χρόνο που έχουμε ως τα επίσημα παιχνίδια. Βεβαίως, μας λείπουν σημαντικοί παίκτες, που θα βοηθήσουν επιθετικά και ανασταλτικά, όπως ο Κυζιρίδης και ο Ταχμαζίδης, που ήταν τραυματίες και οι Μωυσίδης - Σικαλόπουλος που έπαιξαν λίγο και είναι ανέτοιμοι. Φυσικά, θέλουμε και άλλες προσθήκες στο ρόστερ. Ο Σκοπιανός Νασόσκι έδειξε καλά στοιχεία και θα αποκτηθεί. Όμως θα πάρουμε σίγουρα ακόμα ένα αριστερό μπακ και έναν μέσο ακόμα».

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς, τόνισε μετά το ματς: «Για 65΄ λεπτά ήμασταν καλοί, δημιουργώντας ευκαιρίες και παίρνοντας αρνητικά και θετικά μηνύματα από το ματς. Κρατάμε τη διάθεση και τη μαχητικότητα των παικτών, αλλά και την πίεση που ασκήσαμε σε αντίπαλο παραπάνω κατηγορίας. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται η μεσοαμυντική λειτουργία μας στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Με την Καλλιθέα σε αυτό το κομμάτι ήμασταν άριστοι. Στο τελευταίοι 20λεπτο έπαιξαν εννιά παίκτες κάτω των 18 ετών. Έδειξαν ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά, αλλά είναι κέρδος το ότι έπαιξαν».

Last modified onΚυριακή, 19 Αύγουστος 2012 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep