«Φαινόταν μεγάλος γκολτζής»

Η Ρόδος ανακοίνωσε τον Κρίστιαν Λουσέρο και μετά τον χαρακτήρισε... χαμηλών προσδοκιών.

Στις επαγγελματικές κατηγορίες επέστρεψε η Ρόδος, αλλά οι κινήσεις της στην υπόθεση του Κρίστιαν Λουσέρο δείχνουν ότι απαιτούνται πολλά βήματα για να λειτουργήσει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν τον Κρίστιαν Λουσέρο, του έδωσαν και προσωνύμιο «mister goal», αλλά λίγες ώρες αργότερα παραδέχτηκαν ότι... «φαινόταν για μεγάλος γκολτζής στα video» και τον χαρακτήρισαν «χαμηλών προσδοκιών».

Στην πρώτη ανακοίνωση η Ρόδος ανέφερε: «Μετά από εισήγηση του προπονητικού team της Π.Α.Ε. Ρόδος, δεν προχώρησε η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Cristian Lucero. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Όταν έγινε γνωστό ότι τον Αργεντινό απέκτησε ο Ιάλυσος, οι Πράσινοι επανήλθαν και ανακοίνωσαν:

«Επειδή προτρέχει της διανοίας όλο αυτό το σύστημα αξιών, η ομάδα της Ρόδου διευκρινίζει πως αποδέχθηκε και ζήτησε να έρθει ο ποδοσφαιριστής Λουσέρο με έξοδα μας για να δοκιμασθεί, έχοντας υπ’ όψη βίντεο στο οποίο φαινόταν για μεγάλος γκολτζής! Γι αυτό, χάριν συντομίας τον ονομάσαμε mr. Goal.

Η διαφορά είναι πως εμείς παραδεχθήκαμε το λάθος μας και ευχηθήκαμε γρήγορα στον παίκτη καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και τον αποδεσμεύσαμε. Η Ρόδος έχει εντοπίσει τον mr Goal και αυτός θα ανακοινωθεί σύντομα. Όσο για την αρπαγή, δεν θέλουμε να γελάσουμε τώρα αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στον mr Goal. Απλά ο συνήθης με τις παχιές δηλώσεις είναι χρεωμένος και δυό εισιτήρια!».

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2020 11:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep