Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν πετάει για Κέρκυρα

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών δεν θα ταξιδέψουν τελικά στην Κέρκυρα για φιλικό ματς και θα μείνουν στην βάση του για να δουλέψουν με δυνατές προπονήσεις. ΦΩΤΟ: ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών δεν θα ταξιδέψουν τελικά στην Κέρκυρα για φιλικό ματς και θα μείνουν στην βάση του για να δουλέψουν με δυνατές προπονήσεις.

Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν βρήκε βολική πτήση και δεν σκέφτηκε να κάνει το ταξίδι οδικώς για να μην χάσει πολύτιμες ημέρες προετοιμασίας.

Ο Ηρακλής θα μείνει τελικά στα Ψαχνά και δεν θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για το φιλικό αγώνα με την ομάδα του Ιονίου. Η αναμέτρηση δεν ήταν προγραμματισμένη και έτσι δεν ήταν εύκολο να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια την τελευταία στιγμή για να μεταβεί η ομάδα στην Κέρκυρα.

Φάνηκε άλλωστε πως ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Βασίλης Βούζας, θέλει να δουλέψει με σκληρές προπονήσεις αυτές τις ημέρες ώστε να προχωρήσει η προετοιμασία της ομάδας όπως ήταν προγραμματισμένη. Αυτό είναι φανερό και από την αρνητική απάντηση που δόθηκε στην πρόταση της Νίκης Βόλου για την διεξαγωγή φιλικού την Κυριακή στην πόλη της Μαγνησίας.

Η προετοιμασία του Ηρακλή Ψαχνών θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν το επόμενο φιλικό τεστ για την ομάδα θα είναι στις 25 Αυγούστου με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Αύγουστος 2012 03:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep