Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κυριακή με Βέροια

Ο Νίκος Γκουλής είδε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πιερικού να επικρατούν της ομάδας Νέων με 4-0. ΦΩΤΟ: Γιώργος Σιδηρόπουλος Ο Νίκος Γκουλής είδε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πιερικού να επικρατούν της ομάδας Νέων με 4-0.

Ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τελικά την Βέροια σε φιλικό αγώνα που θα γίνει την Κυριακή στην Κατερίνη (19.00).

Η Βέροια θα είναι τελικά ο δυνατός αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Πιερικός. Οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ δεν έφεραν αποτέλεσμα για να ταξιδέψει ο Δικέφαλος στην Κατερίνη, ενώ η λύση της Καλαμαριάς και του Ηρακλή δεν προτιμήθηκε διότι ήθελαν ένα πιο δυνατό αντίπαλο.

Το χτύπημα που δέχθηκε από μαρκάρισμα στην κνήμη ο Θάνος Παπατόλιος του «χάρισε» ένα αιμάτωμα που θα τον κρατήσει για λίγες ημέρες εκτός προπονήσεων. Ο 18χρονος μέσος θα κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα επανέλθει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Παπατίλος δεν συμμετείχε στο διπλό ανάμεσα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πιερικού και την ομάδα Νέων που έχει αναλάβει ο Νίκος Τσιαμπέρας. Η αναμέτρηση τελείωσε με 4-0 υπέρ των «μεγάλων», ενώ οι κύρια ομάδα του Πιερικού έκανε προπόνηση στο διπλανό γήπεδο.

Οι παίκτες του Πιερικού έχουν ρεπό μόνο το Δεκαπενταύγουστο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη το πρωί.

Last modified onΤετάρτη, 15 Αύγουστος 2012 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep