Τριπλή ανανέωση στον Ιωνικό

Παραμένουν στον Ιωνικό οι Νίκος Φυλακτός, Κώστας Τσιριγώτης και Βασίλης Πογοσιάν.

Στον Ιωνικό θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν οι Νίκος Φυλακτός, Κώστας Τσιριγώτης και Βασίλης Πογοσιάν. Οι ανανεώσεις της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Φυλακτό. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1997, συμφώνησε σε όλα να επεκτείνει την συνεργασία του και συνεχίζει με το Αστέρι στο στήθος και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκος Φυλακτός στα πρώτα του βήματα πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ με την Ατλαντίδα έχοντας σημαντικές επιτυχίες, από εκεί και πέρα αγωνίστηκε σε Παλληνιακό, Διαγόρα Ρόδου και Ασπρόπυργο και τον Ιούλιο του 2019 εντάχτηκε στην οικογένεια του Ιωνικού. Νίκο, η ΠΑΕ Ιωνικός σου εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές ακόμα επιτυχίες!

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Τσιριγώτη. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 10 Μαρτίου του 2001, συμφώνησε σε όλα να επεκτείνει την συνεργασία του και συνεχίζει με το Αστέρι στο στήθος και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αποκτήθηκε από τον Ιωνικό τον Γενάρη του 2019 ερχόμενος από την Κ19 του Ατρόμητου και αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες της ομάδας μας, έχοντας μάλιστα ήδη πέντε συμμετοχές κατά την περσινή επιτυχημένη σεζόν τόσο στη Football League όσο και στο Κύπελλο, όπου έκανε το ντεμπούτο του. Κώστα, η ΠΑΕ Ιωνικός σου εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές ακόμα επιτυχίες!.

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Πογοσιάν. Ο 22χρονος κεντρικός μέσος, γεννημένος στις 4 Μαΐου του 1998, συμφώνησε σε όλα να επεκτείνει την συνεργασία του και συνεχίζει με το Αστέρι στο στήθος και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης Πογοσιάν, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Κορυδαλλού, εν συνεχεία μετακόμισε στην ΑΕΚ, αγωνιζόμενος στην Κ20, ακολούθησε τη σεζόν 17/18 η πρώτη μετακίνηση του στην ομάδα μας, το σύντομο πέρασμα από το Κερατσίνι την επόμενη περίοδο και τον Οκτώβρη του 2018 επέστρεψε για να μείνει στον Ιωνικό, έχοντας πέρυσι μάλιστα τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League. Βασίλη, η ΠΑΕ Ιωνικός σου εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές ακόμα επιτυχίες!».

Last modified onΠέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep