Βήμα παραμονής ο Ιάλυσος!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία, πέτυχε ο Ιάλυσος επί της Τρίγλιας, με σκορ 0-2.

Η ομάδα της Χαλκιδικής ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ανδρούτσο να είναι ο πρωταγωνιστής της ομάδας της Ρόδου, αφού σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Σύμμαχος του τερματοφύλακα του Ιάλυσου ήταν και το δοκάρι, καθώς η μπάλα προσέκρουσε σε αυτό στο 32’ μετά από κόρνερ του Μπρίτο και κεφαλιά του Αρβανίδη.

Στο 50' η Τρίγλια άγγιξε το 1-0, αλλά πάλι ο Ανδρούτσος έδιωξε με τα πόδια πλασέ του Ζώτου.

Ο Ιάλυσος κρατούσε το καλύτερο για τα τελευταία 12 λεπτά! Στο 78’ ο Πετράκης στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα βγήκε τετ-α-τετ με τον Παλαβράκη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1 και στο 90' ο Ρεκλείτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με πέναλτι το οποίο κέρδισε νωρίτερα ο Κούτνικ.

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Παλαβράκης, Κουρέλλας, Μιλκούδης, Λεμονής, Ζώτος, Παπαστεργιανός, Αρβανίδης, Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα, Ναζλίδης

ΙΑΛΥΣΟΣ (Νίκος Παντελής): Ανδρούτσος, Γιώργου (28’ λ.τρ. Πριονάς), Πάτας, Παγώνης, Μακρυδημήτρης, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (65’ Κούτνικ), Μαραγκουδάκης, Χειρίτραντας (76’ Πετράκης), Κονέ.

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep