Ο Θεσπρωτός σόκαρε τον Ολυμπιακό Βόλου!

Τη νίκη της ημέρας στην Football League πέτυχε ο Θεσπρωτός, ο οποίος συνέτριψε 4-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στην Ηγουμενίτσα!

Στο 14' ο Ραμίρεζ άνοιξε το σκορ και στο 22' ο Μπίκας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ και είχε τρεις καλές ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα με τους Πόζογλου (28'), Κουτσιανικούλη και Τσίτα (39').

Ο Ευθυμίου στο 69' έκανε το 3-0 και στο 75' ο Ολυμπιακός Βόλου μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά του Φαζού. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ραμίρεζ με κοντινό πλασέ.

Κάπως έτσι διαμορφώθηκε η μεγάλη νίκη της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα απέναντι στον Λεωνίδα Βόκολο, που έκανε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μαγνησίας.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Κολλάς, Καρβούνης, Σταυρίδης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Μπίκας (85' Κωνσταντίνου), Ντάλα Κόστα (71' Καζβιρόπουλος), Ευθυμίου (90' Βουκομάνοβιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Λεωνίδας Βόκολος): Ξενοδόχοφ, Γραικός (71' Κόλα), Μπουτζίκος, Φαζός, Παπαϊωάννου, Τσίτας (71' Ναβαλόν), Πόζογλου, Ράντι, Μητρόπουλος (58' Μητρόπουλος), Κουτσιανικούλης, Κέρι.

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2020 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep