«Απερίσπαστα τον τίμιο αγώνα μας»

Δήλωση του Γιάννη Μελετίου για την αποπληρωμή της οφειλής στον Μπραντάν.

Ο πρόεδρος του Ασπροπύργου, Γιάννης Μελετίου, προχώρησε σε δήλωση αναφορικά με την τακτοποίηση της οφειλής στον πρώην παίκτη της ομάδας, Μπραντάν. Σε αυτή ανέφερε:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι της Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου,
Αντιλαμβανόμενος τα συναισθήματά σας σχετικά με τα δημοσιεύματα των δυο τελευταίων εβδομάδων αναφορικά με την υπόθεση απαγόρευσης μετεγγραφών για την ομάδα μας απο τη FIFA, αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας ενημερώσω για την πορεία των ενεργειών μας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε απο τους ιθύνοντες της Ε.Π.Ο στην συνάντηση που είχαμε στις 9/1/20 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και το υπόμνημα που εστάλη εκ μέρους μας στη FIFA, αποφάσισα να πάρω ακόμα δραστικότερα μέτρα, αναλαμβάνοντας την άμεση αποπληρωμή της οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Μπραντάν, (η οποία σημειωτέον βάραινε φυσικά πρόσωπα της παλαιάς ιδιοκτησίας και όχι την παρούσα διοίκηση και ΑΦΜ της ομάδας μας), ούτως ώστε να αρθεί η απαγορευση μετεγγραφών άμεσα και η ομάδα μας να ενισχυθεί και να συνεχίσει απερίσπαστη τον τίμιο αγώνα της για την υλοποίηση των αγωνιστικών μας στόχων.

Φίλες και φίλοι, σας διαβεβαιώνω απερίφραστα πως η παρούσα διοίκηση και εγω προσωπικά θα συνεχίσουμε να πράττουμε τα δέοντα, πάντα μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, των κανονισμών και της νομοθεσίας ώστε να περιφρουρήσουμε την ομάδα μας. Το έχουμε πει και θα το φωνάζουμε συνέχεια.
ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
Γιάννης Ν. Μελετίου».

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep