H Θύελλα ήταν... άσπρη

Μεγάλη νίκη για τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος επικράτησε 3-2 στην Καλαμάτα της τοπικής ομάδας για την 13η αγωνιστική της Football League!

Στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έγινε υπό βροχή, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ. Στο 7' ο Αποστολόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κασωτάκη και έκανε το 0-1 για τον ΟΦΙ. Σχετικά γρήγορη ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 25'. Ο Βουκμίροβιτς κέρδισε πέναλτι σε από τον Μηνά. Ο Οσμάνατζιτς ευστόχησε και έκανε το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για τη Μαύρη Θύελλα, η οποία δεν άντεξε στην αντεπίθεση του ΟΦΙ, που ήταν... πιο ομάδα. Στο 48' ο Κασωτάκης έσωσε την Καλαμάτα, διώχνοντας με τα πόδια σε τετ α τετ με τον Κατσικοκέρη.

Στο 57' ο Χιντζίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σέχου κέρδισε στον αέρα τον Ράκιτς και έκανε το 1-2.

Στο 63' ήρθε η αψυχολόγητη ενέργεια από τον Βουκμίροβιτς που χτύπησε εκτός φάσης τον Μηνά και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και στο 69' ήρθε το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους από τον Βογιατζή (1-3).

Στο 83' η Καλαμάτα μείωσε με τον Κωνσταντινόπουλο σε 2-3, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει ακόμη μια ήττα που την βυθίζει ακόμη πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Ζαχαρόπουλος, Γκελγκέρια, Τσιβελεκίδης, Στεργίδης, Κωνσταντινόπουλος, Καντούτσης, Τζόκιτς (46' Ράκιτς), Οσμάνατζιτς (71' Μάκος - 76' Μπάμπης), Βουκμίροβιτς, Αλεξόπουλος.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιτζίδης, Σέχου, Μάγκας, Σμίλτος, Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Μηνάς, Αποστολόπουλος (81' Παπαδόπουλος - 87' Μπάμπης).

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep