Ανάλυση του αγώνα Καβάλα-Ιωνικός

ΚΑΒΑΛΑ 0:0 ΙΩΝΙΚΟΣ (8/12/2019)

ΑΑΑ1

Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες αλλά με μπόλικο πάθος και δυνατές κόντρες, Καβάλα και Ιωνικός έμειναν στο μηδέν. Οι ομάδες είχαν ένα μοιρασμένη κατοχή στο παιχνίδι με αρκετά λάθη.

ΑΑΑ3

  • 1ο ημίχρονο

Με επιθετικό προσανατολισμό από την αρχή του αγώνα, επιχείρησε να χτίσει με τους κεντρικούς αμυντικούς χωρίς να βρει λύσεις. Μέτριος ρυθμός στη κυκλοφορία. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στην φάση άμυνας αφού πίεσε ψηλά τον αντίπαλο και ανάκτησε αρκετές φορές τη μπάλα.

  • 2ο ημίχρονο

Ανέβασε περισσότερο το ύψος της πίεσης, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών της, έτσι δημιουργήθηκαν κενά όπου κινδύνεψε να δεχθεί τέρμα.

Διαφάνεια4

  • 1ο ημίχρονο

Με αμυντικό προσανατολισμό παρατάχθηκε από την αρχή του αγώνα, ψάχνοντας την αντεπίθεση σε άδειο γήπεδο ώστε να εκμεταλλευτεί το άδειο γήπεδο και την ταχύτητα των επιθετικών. Στο χρονικό διάστημα 1-15΄, άσκησε άμυνα στο μεσαίο 3ο του γηπέδου δίνοντας κατεύθυνση στον αντίπαλο να αναπτυχθεί με τους κεντρικούς αμυντικούς του, χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Στο χρονικό διάστημα 16-30΄, βελτίωσε τη κυκλοφορία της μπάλας με τη συμμετοχή των αμυντικών μέσων και ανέβασε σταδιακά την πίεση με υψηλή πίεση.

  • 2ο ημίχρονο

Συνέχισε τον αμυντικό προσανατολισμό και στο 2ο ημίχρονο. Βελτίωσε την επιθετική λειτουργία και δημιούργησε φάσεις χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικός. Διατήρησε το σχηματισμό σε όλες τις αλλαγές παικτών. Στο χρονικό διάστημα 76-90΄, υποχώρησε αρκετά δίνοντας χώρο στην αντίπαλη ομάδα.

ΑΑΑ2

Last modified onΤετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep