Την έκπληξη ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος ανέτρεψε τα προγνωστικά κερδίζοντας 1-0 την Βέροια για την 11η αγωνιστική της Football League.

Αυτή ήταν η 2η νίκη για τους Ροδίτες, οι οποίοι έφτασαν τους 9 βαθμούς, ενώ η Βέροια δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τον δεύτερο Ιωνικό.

Το γκολ το οποίο έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων, σημείωσε στο 28' με προβολή ο Μακρυδημήτρης, μετά από λάθος του Βοσνιάδη (του έφυγε η μπάλα από τα χέρια).

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Στο 69' ο Χαντζάρας για λογαριασμό της Βέροιας και στο 73' ο Χατζηδίμπας, έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, στέλνοντας τη μπάλα με κεφαλιά το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζελάι του Ιάλυσου.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Ανδρούτσος, Τερζίου, Μακρυδημήτρης, Πετράκος (90'+4 Φράγκος), Κ. Χειμωνέττος, Χατζηδίμπας, Νατσιόπουλος, Τζελάι, Κουγιός (75' Μαρτσάκης), X. Πεταυράκης, Αυγενικού.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης (84' Μεληκιώτης), Σ. Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος (52' Μπλέτσας), Βεργώνης, Ν. Ζούρκος, Πέντα (62' Χαντζάρας), Σιμόνι, Πασάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπακογιάννης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Νιδριώτη και Σταυρόγλου.

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep