Ασπρόπυργος από νωρίς...

Ο Ασπρόπυργος επικράτησε 1-0 του Ιάλυσου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκε στο 15ο λεπτό από τον Πίντο, ο οποίος χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα της δυτικής Αττικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Σρέσκοβιτς τόσο στο 18', όσο και στο 44' απέτυχε να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Ανδρούτσο.

Στο 55' ο Γκουγκούδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ανδρούτσο, ενώ στο 67' ήρθε η πρώτη ουσιαστική απειλή από πλευράς φιλοξενουμένων, με τον Νατσιόπουλο να σουτάρει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παναγόπουλου.

Στο 92’ ο Ιάλυσος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπαρέττας, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Κουγιού.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα αναρριχήθηκε στους 14 βαθμούς, ενώ ο Ιάλυσος παραμένει τελευταίος με μόλις 6 στο ενεργητικό του.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Λογοθέτης, Νικολακάκης, Νικολάου, Γκατζολάρι (92’ Καμπούρης), Κάκκο (89’ Σγκούρι), Πίντο, Σρέσκοβιτς, Βασιλείου (73’ Ζαχαρός).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Χειμωνέττος Κ., Ρεκλείτης (41’ λ.τρ. Αυγενικού), Χατζηδήμπας, Μαραγκουδάκης (10’ λ.τρ. Κουγιός, 33’ λ.τρ. Μπαρέττας), Σερτζίνιο, Νατσιόπουλος, Γιώργου, Φράγκος.

Last modified onΣάββατο, 30 Νοέμβριος 2019 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep