«Έχει χημεία το Αιγάλεω»

Για το φιλικό στο Αγρίνιο που δεν έγινε και το Αιγάλεω της νέας σεζόν μίλησε στο Fl News ο Πέτρος Δημητρίου.

Την ευκαιρία να δώσει ένα δυνατό τεστ με τον Παναιτωλικό έχασε το Αιγάλεω την Παρασκευή, καθώς το φιλικό ματαιώθηκε. Αιτία στάθηκε η παρουσία 20 οπαδών του Σίτι, με την αστυνομία να εισηγείται να μη διεξαχθεί το φιλικό.

«Ηταν απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Θα ήταν καλό τεστ για το Αιγάλεω κόντρα στον Παναιτωλικό, ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου την επόμενη Κυριακή», δήλωσε ο Πέτρος Δημητρίου στο Fl News.

Για την ομάδα του, επισήμανε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα του Αιγάλεω, μετά από έξι εβδομάδες προετοιμασίας. Δώσαμε δυνατά φιλικά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αν και είμαστε νέα ομάδα, με 25 παίκτες, εκ των οποίων μόνο 5 ήταν και πέρυσι στο ρόστερ, έχουμε βρει τη χημεία μας μέσα στο γήπεδο».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Η Football League θα είναι φέτος το καλύτερο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν ιστορία και δυνατές έδρες και κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Το Αιγάλεω έχει τη δική του δυναμική, τον κόσμο του και μια διοίκηση που φροντίζει όλα να λειτουργούν σε επαγγελματικά επίπεδα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep