Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καζάκης και Δεσποτόφσκι για Πιερικό

Ο Βλάσης Καζάκης είναι ανάμεσα στους στόχους του Πιερικού για να αποτελέσει δίδυμο με τον Ντάνι στην επίθεση. Ο Βλάσης Καζάκης είναι ανάμεσα στους στόχους του Πιερικού για να αποτελέσει δίδυμο με τον Ντάνι στην επίθεση.

Ο Βλάσης Καζάκης είναι σε συζητήσεις με τον Πιερικό που βλέπει και Φιλίπ Δεσποτόφσκι.

Βασικός στόχος του Πιερικού είναι πλέον ο Βλάσης Καζάκης ώστε να αποτελέσουν το δίδυμο της επίθεσης της ομάδας της Κατερίνης τη νέα σεζόν. Ο 29χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη δεν συμφώνησε τελικά με τον Πανσερραϊκό που ήταν σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, επειδή τελείωσε θετικά το θέμα του Σάμι Μπαγκουρά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και ο Βλάσης Καζάκης να συμφωνήσει με τον Πιερικό.

Στην αποστολή του Πιερικού που βρίσκεται στην Βουλγαρία αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Πλάτων Καρακατσάνης που έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Κατερίνης, ενώ από την στιγμή που έχει «παγώσει» η περίπτωση του Κολοτούρου, από την ομάδα στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Ο Φιλίπ Δεσποτόφσκι είναι ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζει η ομάδα της Κατερίνης. Ο 29χρονος διεθνής Σκοπιανός έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League με τον Εθνικό την σεζόν 2006-07. Στην συνέχεια πήγε στην Βαρντάρ Σκοπίων, την Βόλσκα, την Ιντερ Μπακού και από το 2011 αγωνίζεται στην Ραμποτνίσκι. Εχει αγωνιστεί 19 φορές με την εθνική Σκοπίων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του στόπερ όσο και του αμυντικού χαφ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep