Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αφίξεις στη Σαμαρίνα

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Σάββας Σιατραβάνης και ο Χρήστος Αθανασόπουλος είναι τα νέα πρόσωπα στην Σαμαρίνα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΛ Μιχάλη Ζιώγα. Ο Σάββας Σιατραβάνης και ο Χρήστος Αθανασόπουλος είναι τα νέα πρόσωπα στην Σαμαρίνα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΛ Μιχάλη Ζιώγα.

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος και ο Σάββας Σιατραβάνης είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην Σαμαρίνα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας έχει πλέον δύο νέα πρόσωπα στις προπονήσεις της ομάδας, έναν παλιό και έναν νέο. Ο Σάββας Σιατραβάνης που ταξίδεψε στην Γερμανία για να πάρει μέρος στις προπονήσεις της Βέρντερ Βρέμης και ο τερματοφύλακας Χρήστος Αθανασόπουλος που θα δώσει τα διαπιστευτήρια του πριν αποκτηθεί από την ΑΕΛ.

Ο Σάββας Σιατραβάνης, που στην αρχή του καλοκαιριού δέχθηκε πρόταση για να φύγει δανεικός σε άλλη ομάδα, δοκιμάστηκε στην ομάδα U-23 της Βέρντερ Βρέμης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΑΕΛ η επίσημη έκθεση της γερμανικής ομάδας αν θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Αθανασόπουλος ταξίδεψε στην Σαμαρίνα ώστε να καλύψει μια από τις κενές θέσεις που υπάρχουν στην τριάδα των πορτιέρο της ΑΕΛ και αν πείσει για την αξία του τους Μιχάλη Ζιώγα και Θοδωρή Κυριακούλη θα αποκτηθεί.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep