Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η «πρώτη» του Ηρακλή Ψαχνών

Με επτά παίκτες από το περσινό ρόστερ και πολλούς υπό δοκιμή η «πρώτη» του Ηρακλή Ψαχνών.

Σήμερα ήταν περισσότερο μια προπόνηση δοκιμών παρά πρώτη της ομάδας. Το συνδυάσαμε και ξεκινήσαμε τη χρονιά. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Γιώργος Στούπας

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς έκανε την Τρίτη (31/07) ο Ηρακλής Ψαχνών παρουσία του νέου τεχνικού, Βασίλη Βούζα, ο οποίος θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους «πράσινους» σε μία πορεία ανάλογη της περσινής. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο γυμναστής, Σίμος Παυλίδης, ενώ στο τιμ παραμένει ο Παναγιώτης Τοκπασίδης, που θα είναι και προπονητής των Νέων όπως πέρυσι.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και δόθηκαν οι ευχές για καλή σεζόν παρουσία περίπου 200 φιλάθλων οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το ένα να αποτελείται από περίπου 14 υπό δοκιμή. Από τους περσινούς παρόντες ήταν οι Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Λιόσης, Μπαλαμπάνης, Ντελέκος, Κουντού, τέσσερις από την ομάδα Νέων και οι νεοαποκτηθέντες Σπανός, Σίγκμπο, Ψωμιάδης.

 

Απόντες ήταν οι Ποκόνγκ, Σέγκος που δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους. Σε ό,τι αφορά στο βασικό στάδιο, αυτό τελικά θα διεξαχθεί στο Βέρμιο από την Παρασκευή (03/08) και όχι στη Βασιλίτσα Γρεβενών.

 

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργους Στούπας τόνισε μετά την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πως η ομάδα θα ενισχυθεί. "Σήμερα ήταν περισσότερο μια προπόνηση δοκιμών παρά πρώτη της ομάδας. Το συνδυάσαμε και ξεκινήσαμε τη χρονιά. Η ομάδα θα ενισχυθεί".


Last modified onΤρίτη, 31 Ιούλιος 2012 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep