Με Πλακάλο ο Αιγινιακός

Αβέβαιη η διεξαγωγή του αγώνα Αιγινιακός - Ηρακλής εάν την Κυριακή (24/02) δεν έχουν βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες.

Στις 15 Δεκεμβρίου είχε πανηγυρίσει για τελευταία φορά ο Αιγινιακός. Τότε, η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε επικρατήσει 1-0 του Εργοτέλη. Έκτοτε διέγραψε ένα σερί 8 αγώνων με συγκομιδή ενός πόντου και απέχει 8 βαθμούς μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού στη Football League. Την Κυριακή (24/02, 15:00) οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Ηρακλή και θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να διατηρήσουν μαθηματικές ελπίδες.

Το παιχνίδι, πάντως, είναι στον «αέρα» λόγω της έντονης χιονόπτωσης του Σαββάτου (23/02). Ο Αιγινιακός δεν κατάφερε να κάνει προπόνηση και αν οι συνθήκες δεν βελτιωθούν, τότε δεν αποκλείεται η αναμέτρηση να οδηγηθεί σε αναβολή.

Ο τεχνικός Τζεμ Καρατζά υπολογίζει στον Πετρούση που εξέτισε την ποινή του, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Εμίρ Πλακάλο. Ο Βόσνιος τερματοφύλακας έχει αιτηθεί να αποχωρήσει, αλλά ελλείψει τρίτης λύσης στον άσο, το θέμα του παραμένει σε εκκρεμότητα. Εκτός πλάνων έμειναν οι Καπετάνος, Παπάζογλου, Αλ Χαρντάν, Σοφιάνης, Μ. Τοπαλίδης και Ζαννάκης.

Η αποστολή: Πλακάλο, Καραγκιόζης, Γιαλαμούδης, Ζήσης, Βελκόσκι, Προσκυνητόπουλος, Πολύζος, Έππας, Πιαστόπουλος, Γρανάδος, Παπαδόπουλος, Πετρούσης, Κούστα, Βλαχομήτρος, Στάνιτς, Κοζάκης, Σ. Τοπαλίδης, Τσολακίδης.

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep