Mε Μαρτίνεθ στην Κέρκυρα

Ο Αήττητος Σπάτων γνωστοποίησε την αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

[googlead][/googlead]

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του FL News, ο Μάριο Μαρτίνεθ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αήττητου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Κυριακής (24/2) με την Κέρκυρα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη 18άδα, μέσα στην οποία βρίσκεται κα ο Ματίας Κάιο που επιστρέφει, μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός από τον αγώνα με τον Ηρόδοτο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Η τελευταία προπόνηση στην Αττική πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι για τον Αήττητο. Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί προπόνηση στην Κέρκυρα. Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα τύπου και παρακολούθησαν το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία SPORTRADAR για την ανίχνευση και την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και την στοιχηματική απάτη.

Παρόντες ο τεχνικός Διευθυντής Παναγιώτης Δουφεξής και ο Γεν. Αρχηγός Μάκης Μπατσιάκος. Η αποστολή του Αήττητου αναχωρεί αύριο το πρωί στις 8.00 για το νησί των Φαιάκων όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. 

Ο Πέτρος Δημητρίου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία είναι οι: Κοκκαλάς, Τσέλιος, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Ηρακλής, Αφράτης, Αποστολόπουλος, Κατσάρας, Λάμπρου, Σταματάκης, Ματίας, Παναγιώτου, Βανκεβάι, Ταμπάκης, Λύρας, Χατζηιωαννίδης, Μαρτίνεθ, Χιλάι».

Υπενθυμίζεται ότι ανέτοιμοι είναι οι Πλαβούκος και Καλτσάς, τραυματίας και τιμωρημένος ο Μάγκας και τιμωρημένος ο Κασνέτση.

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep