«Κυριαρχήσαμε, αλλά τιμωρηθήκαμε»

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες του Αήττητου, το χαμένο πέναλτι και τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου.

Κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του δεν έχει ο Πέτρος Δημητρίου από το εντός έδρας 1-1 με τον Ηρόδοτο. Οι νεοφώτιστοι, όπως τόνισε, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι καθαρά του Αήττητου. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου να προσπάθησαν να μας περιορίσουν, αλλά είχαμε καθολική υπεροχή, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγηθήκαμε 1-0 και είχαμε χάσει δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο. Χάσαμε πέναλτι και τελικά ο νόμος του ποδοσφαίρου μας τιμώρησε, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά.

Δεν είναι ότι χάσαμε το πέναλτι, αλλά ότι ο αντίπαλος κατάφερε να μας ισοφαρίσει. Η προσπάθεια των παιδιών σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εξαιρετική παρότι ξέρετε πως υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και έδωσαν όλοι, παλιοί και νέοι τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως η προσπάθεια όλων των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη και οι αλλαγές που έγιναν στο τέλος ήταν καθαρά για λόγους φρεσκαρίσματος της ομάδας».

Στην εκτέλεση του πέναλτι υπήρχε εντολή;

«Πήρε την μπάλα ο ένας από τους δύο που χτυπούν τα πέναλτι. Είναι ένα παιδί που έχει δέκα στα δέκα και το κακό είναι πως σε επηρεάζει και το παιδί ήταν στεναχωρημένο στα αποδυτήρια. Και είναι καλός και καλά χτυπήματα έχει ακόμη και σε φάουλ».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 00:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep