Με Κάχριμαν, Μπορίκο ο Ηρακλής

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Ηρακλή με τον Παναγιώτη Βοσνιάδη εν όψει Ηροδότου.

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρόδοτο την Κυριακή (10/02, 15:00). Στις απουσίες των Περόνε και Κουτρομάνου που δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών, προστέθηκε και ο Βοσνιάδης που αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο δεξί του χέρι. Παράλληλα ο Κωστούλας εάν και εμπύρετος, προπονήθηκε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Πλατανιά ο Γηραιός θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος με «διπλό» στην Κρήτη σε βάρος του Ηροδότου και να δείξει ότι μπορεί να καλύψει τις απουσίες βασικών παικτών. Για πρώτη φορά, πάντως, στις επιλογές του Μανουέλ Ρόκα βρίσκονται οι Κάχριμαν, Μπορίκο, ενώ εκτός έμειναν και οι Αμπάρης, Γρηγοριάδης, Β. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κούσας, Στάμου, Παυλίδης, Τσίπρας, Παπαθανασίου, Κυζιρίδης

Η αποστολή: Γιαγκιόζης, Κάχριμαν, Βιτλής, Καζναφέρης, Ναμπουγιού, Κουκόλης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Ορφανίδης, Μουνιόθ, Πτηνόπουλος, Ντούνης, Καθάριος, Κλέιτον, Ρόβας και Μπορικό.

Last modified onΣάββατο, 09 Φεβρουάριος 2019 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep