Στα μισά στο... +9

Ο Βόλος έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν με τη δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά από τη 2η θέση.

Μόνιμα στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Βόλος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και από την 8η στροφή ξεκίνησε να «χτίζει» διαφορά από τη 2η θέση. Απομένει, βέβαια, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στο αίτημα της Δόξας Δράμας για επιστροφή των βαθμών, όμως η βαθμολογία αυτή τη στιγμή εμφανίζει την ομάδα της Μαγνησίας στο +9 από τη 2η Κέρκυρα.

Ο πρωταθλητής χειμώνα στη Football League την 8η αγωνιστική πήρε προβάδισμα 2 πόντων από τον Απόλλωνα Λάρισας, την 9η και 10η είχε αποσπαστεί 8 βαθμούς και τη 12η πέτυχε τη μεγαλύτερη διαφορά (10 πόντοι) όταν επικράτησε της Κέρκυρας και οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν από τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Έτσι, η απόσταση που τον χωρίζει τώρα από τους Φαίακες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα του Βόλου στο δεύτερο μισό είναι σαφώς πιο δύσκολο με εξόδους μεταξύ άλλων στις έδρες των Εργοτέλη, Παναχαϊκής, Κέρκυρας, Ηρακλή, όμως το +9 χαρακτηρίζεται διαφορά ασφαλείας με 15 ματς να απομένουν.

Σημειώνεται ότι στο ρόστερ των «κυανέρυθρων» επέστρεψε ο 18χρονος αμυντικός, Θωμάς Παπαδόπουλος που είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά αποχώρησε μετά την απόσυρση των Θεσσαλών από τη Γ' Εθνική.

Last modified onΔευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep