«Παλέψαμε παρά την κόπωση»

Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε πως ο Αήττητος το πάλεψε και με τον Βόλο παρά τα τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε πως ο Αήττητος το πάλεψε και με τον Βόλο παρά τα τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα.

Ο Πέτρος Δημητρίου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τα αποθέματα ενέργειας που έβγαλαν οι παίκτες του Αήττητου απέναντι στον Βόλο.

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων, Πέτρος Δημητρίου, ενώ τόνισε πως αυτή έγινε μετά από τρία ματς και δύο ταξίδια. Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας των Μεσογείων στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-1) από τον Βόλο:

«Είχαμε βάλει κάποια παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το παιχνίδι επειδή είχαμε και ενδιάμεσο αγώνα την Τετάρτη (30/1) στην Καλαμαριά. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στον Βόλο στο τέλος μιας εβδομάδας με τρεις αγώνες και δύο ταξίδια.

Βρίσκομαι πέντε αγωνιστικές στην ομάδα και προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε ευχαριστημένοι από την συγκομιδή μας σε αυτές τις αγωνιστικές και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 22:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep