Με Πίτκα ο Βόλος

Στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Αήττητο ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας.

[googlead][/googlead]

Ο Βόλος θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των νικηφόρων αγώνων, με σκοπό να διατηρήσει την απόσταση που τον χωρίζει από τη δεύτερη Κέρκυρα (6 βαθμοί). Την Κυριακή (3/2, 15.00) η ομάδα της Μαγνησίας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Αήττητο Σπάτων, για την 15η αγωνιστική της Football League.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας, ο οποίος, πάντως, πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει βασικός και στην εστία θα βρεθεί ο νεαρός Μπουργάνης. Εξάλλου, ο Καραγκιολίδης θα βρίσκεται εκτός για μεγάλο διάστημα μετά τη ρήξη σπλήνας που υπέστη. Τιμωρημένοι είναι οι Φράγκος και Πίσπας, τραυματίας ο Κότο, ενώ εκτός έμεινε ο νεοαποκτηθείς Βασιλείου. Νέο πρόσωπο και ο Κόκας στις επιλογές του Χουάν Φεράντο. Εξέτισαν Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μπουργάνης, Πίτκας, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Κόκας.

Last modified onΣάββατο, 02 Φεβρουάριος 2019 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep