Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτα ο προπονητής

Να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα και να αρχίσουν την οργάνωση της ομάδας θέλουν στον Θρασύβουλο. Να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα και να αρχίσουν την οργάνωση της ομάδας θέλουν στον Θρασύβουλο.

Στον Θρασύβουλο παλεύουν σε δύο μέτωπα, με παράλληλες διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της ομάδας στην Football League και την συμφωνία με προπονητή που θα οργανώσει την ομάδα.

Στην Φυλή προσπαθούν να κλείσουν και τις τελευταίες εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσουν στην οργάνωση της ομάδας για την σεζόν που έρχεται. Οι άνθρωποι της διοίκησης του Θρασύβουλου έχουν φτάσει στα όρια τους, τόσο στο θέμα του χρόνου, όσο και των διαπραγματεύσεων για τα ανοικτά θέματα. Υπάρχει, όμως, η αισιοδοξία πως μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν μπει όλα σε πρόγραμμα και το μόνο τους μέλημα θα είναι η οργάνωση των αγωνιστικών θεμάτων της ομάδας.

Οι συζητήσεις με προπονητές έχουν ήδη αρχίσει και θα καταλήξουν στη λύση όταν θα έχουν όλα τα δεδομένα στα χέρια τους. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που έρχεται, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν και στην δημιουργία του ρόστερ της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep