Τελείωσε του Ζαφειράκη

Ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αήττητο. Ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αήττητο.

Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αήττητο ο 22χρονος μέσος Αλέξανδρος Ζαφειράκης. 

Ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αήττητο Σπάτων. Ο 22χρονος μέσος το τελευταίο εξάμηνο ήταν στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου και συγκεκριμένα στον Ονήσιλο Σωτήρα. Κατέγραψε 13 συμμετοχες και σημείωσε δύο γκολ, αλλά θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Football Leageu στο οποίο έχει εμπειρίες με τα χρώματα του Αχαρναϊκού (2 αγώνες) και του Παναιγιαλείου (16 αγώνες - 1 γκολ) όπου είχε προπονητή τον Πέτρο Δημητρίου.

Η κρούση είχε γίνει αρκετά νωρίτερα στον Ζαφειράκη όπως είχατε ενημερωθεί από το FL News και τώρα μπήκαν τυπικά και οι υπογραφές στο συμβόλαιο με την ομάδα του Αήττητου.  

ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των Μεσογείων έχει αρκετά προβλήτα αγωνιστικά, αφού εκτός βρίσκονται οι τιμωρημένοι Λάμπρου, Κασνέτση, ενώ τραυματίες είναι οι Ηρακλής, Αμπάρα και Ρουσάκης. Η αναμέτρηση της Κυριακής (3/2) είναι πάρα πολύ δύσκολη στον Βόλο και με αυτή κλείνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με μια βαθμολογική συγκομιδή που θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά και χειρότερη.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep