Καρέ στον Αιγινιακό

Στο ρόστερ του Αιγινιακού οι Αλ Χαρντάν, Σοφιάνης, Βλαχομήτρος και Καπετάνος.

Με καρέ ενίσχυσης έκλεισε τη μεταγραφική περίοδο ο Αιγινιακός. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας ανακοίνωσε την Πέμπτη (31/01) το βράδυ τη συμφωνία της με τον διεθνή μέσο από το Μπαχρέιν, Μοχάμεντ Αλ Χαρντάν και ακόμα τρεις Έλληνες.

Συγκεκριμενα, οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν δανεικό από την ΑΕΚ τον επιθετικό, Ανδρέα Βλαχομήτρο που έπαιζε μέχρι πρόσφατα στη Σπάρτη, τον παλιό γνώριμο Γιώργο Σοφιάνη και τον αμυντικό Δημήτρη Καπετάνο με καταγωγή από το Αιγίνιο.

Ο 21 ετών (03/07/97) επιθετικός, Βλαχομήτρος φέτος είχε 12 συμμετοχές και 3 τέρματα με τη Σπάρτη. Πέρυσι έπαιξε στον Απόλλωνα Πόντου (16 ματς, 1 γκολ), ενώ με την Ένωση μέτρησε 4 ματς και και σημείωσε 1 γκολ.

Ο 23χρονος (18/03/96) Σοφιάνης είχε φέτος 8 συμμετοχές με την Καλλιθέα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Καλλονή (27 ματς, 2 γκολ) το 2016 και ακολούθως έπαιξε στον Αιγινιακό (31 ματς, 5 γκολ πέρυσι).

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον 23χρονο (30/10/95) Καπετάνο, ήταν στον Αιγινιακό τη διετία 2011-13. Ακούθως έπαιξε σε Βατανιακό, ΠΑΟ Κοσμίου, Νέστο Χρυσούπολης, Σπάρτακο, Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων (23 παιχνίδια, 1 γκολ). Φέτος είχε 6 συμμετοχές με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού από την Βέιλε της Δανίας του διεθνή ποδοσφαιριστή με την εθνική Μπαχρειν AL HARDAN, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας και μάλιστα ως αρχηγός.

Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει τις μεταγραφές των επιθετικού Γιώργου Σοφιανη που μετά από έξι μήνες επέστρεψε στην ομάδα, του Αιγινιώτη αμυντικού Δημήτρη Καπετανου, καθώς και τον δανεισμό από την ΠΑΕ ΑΕΚ του εξτρέμ Βλαχομητρο Ανδρέα».

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep