Ούτε τώρα τα δελτία

Ο Αήττητος Σπάτων ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς νέα πρόσωπα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Ενίσχυση περίμενε εν όψει Απόλλωνα Πόντου ο προπονητής του Αήττητου Σπάτων, Πέτρος Δημητρίου, όμως νέα δελτία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News δεν στάθηκε δυνατό να εκδοθούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκε έγγραφο από τη Football League με το πρακτικό του ΔΣ το οποίο δεν εστάλη, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόκτησής τους.

Εκτός από τους Μαρτίνεθ, Καλτσά, Κάιο, Βανκεβάι εκκρεμεί, σύμφωνα με πληροφοφίες, η έκδοση δελτίου και του 30χρονου τερματοφύλακα, Κώστα Κούμη από τον Αχαρναϊκό. Εννοείται ότι όλοι τους δεν ταξίδεψαν αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (29/01) εν όψει του εξ αναβολής αγώνα της 11ης στροφής με τον Απόλλωνα Πόντου την Τετάρτη (30/01, 15:00).

Στην αποστολή ο Δημητρίου δεν συμπεριέλαβε ακόμα τον τιμωρημένο Μάγκα και τους Σιάννη, Ν' Γκομπά, ενώ εξέτισε ο Κολλαράς.

Η 18άδα: Κοκκαλάς, Τσέλιος, Σπυρόπουλος, Ηρακλής, Κολλαράς, Αφράτης, Κασνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Πλαβούκος, Αμπάρα, Χατζηιωαννίδης, Λύρας, Κατσέρης, Ταμπάκης, Κατσάρας, Τσαλάκου, Κοκκόρης.

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 00:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep