Τριπλή ενίσχυση Ηρακλή

Εκτός από τον Τζέιμς Μπορικό, ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παυλίδη και την επιστροφή του Βασίλη Παπαδόπουλου. 

Τρεις ποδοσφαιριστές ενέταξε στο ρόστερ του ο Ηρακλής και συνεχίζει την ενίσχυσή του για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο «γηραιός» ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιμς Μπορικό, ο οποίος είχε φτάσει από τη Δευτέρα (28/1) στην Θεσσαλονίκη, ενώ προχώρησε και σε συμφωνία με τον Γιώργο Παυλίδη. Ο 21 ετών επιθετικός αγωνιζόταν στον Αετό Ορφανού και στον πρώτο γύρο της Γ' Εθνικής είχε 11 γκολ σε 15 αγώνες.

Παράλληλα επέστρεψε και ο Βασίλης Παπαδόπουλος που ήταν από τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμβολή στην άνοδο στη Football League με 9 γκολ στα 27 ματς που αγωνίστηκε με τον Ηρακλή στην Γ' Εθνική, αλλά είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ακόμη ανακοινώθηκε και η προώθηση του Αλέξανδρου Κυζιρίδη στους επαγγελματίες, με τον 18χρονο επιθετικό της Κ19 του Ηρακλή να υπογράφει συμβόλαιο.   

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον επιθετικό Γιώργο Παυλίδη. Ο γεννημένος στις 2/9/1997 προέρχεται από την ομάδα του Αετού Ορφανού και μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΡΙΚΟ 

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον James Anthony Davis Boriko. Είναι 23 ετών (5/7/1995) και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Γεννήθηκε στη Μαγιόρκα με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μαγιόρκα όπου στη συνέχεια μεταπήδησε στη δεύτερη ομάδα της. Από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ανήκε στην πρώτη ομάδα όπου και έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες. Ενδιάμεσος σταθμός στην καριέρα του ήταν η CD Guijuelo. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βασίλη Παπαδόπουλο. O Βασίλης ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής προσπάθειας της ομάδας μας κι επιστρέφει σε γνώριμο για εκείνον περιβάλλον. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία. Γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1995 αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΖΙΡΙΔΗ

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή της Κ19, Αλέξανδρου Κυζιρίδη. Ο γεννημένος στις 16/9/2000 επιθετικός αποτελεί επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας.

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep