Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καμένο» το γήπεδο της Καισαριανής

 

Ο Εθνικός Αστέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα χρησιμοποίησης της έδρας του.

 

 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καισαριανής Αντώνη Καμπακά είχε ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βασίλης Αδαμάκης, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο θέμα που έχει προκύψει με το γήπεδο της περιοχής. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγάλη ζημιά, αφού το χόρτο παρουσιάζεται «καμένο» σε πολλά σημεία του γηπέδου. Αυτή την στιγμή παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα χρειαστεί ολική αντικατάσταση του τάπητα, ή τελικά η ζημιά καλυφθεί με αντικατάσταση κάποιων κομματιών, που θα βοηθήσουν το χόρτο να «πρασινίσει» εκ νέου και να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση.

 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για το Σάββατο (27/08) φιλικό με τον Απόλλωνα Αθηνών και ο Εθνικός Αστέρας θα μεταβεί στο Μενίδι για να αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό.

 

Παράλληλα το παιχνίδι με την Λάρισα, που είχε προγραμματιστεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου στην Καισαριανή, θα διεξαχθεί, αλλά οι δύο ομάδες θα παίξουν στο άλλο γήπεδο της Καισαριανής, δηλαδή στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ. Παράλληλα ο Εθνικός Αστέρας κινείται, ώστε να εξασφαλίσει για λίγες ημέρες το γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου να γίνουν εκεί κάποιες προπονήσεις, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για την ομάδα.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep