«Το πλάνο κατά γράμμα»

Ο Αήττητος Σπάτων δικαιούνταν τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο Πέτρος Δημητρίου.

Διαφορετικό πρόσωπο θα παρουσιάσει ο Αήττητος Σπάτων όταν αποκτήσει χημεία με τα αποκτήματα σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου. Ο τεχνικός των νεοφώτιστων μετά το 1-1 με τον ΑΟ Τρίκαλα μοίρασε συγχαρητήρια και ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αλλά νομίζω ότι η ομάδα δικαιούνταν τη νίκη. Δεχτήκαμε το γκολ σε μία ανύποπτη φάση. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αν αναλογιστούμε ότι δεν είχαμε τα 11 αποκτήματα των οποίων τα δελτία δεν είχαν βγει. Είναι παίκτες με ποιότητα, ώστε να φτιάξουμε χημεία.

Είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος με την παρουσία της ομάδας. Δεν θα κρίνω την ομάδα μου για ένα στημένο που δεχτήκαμε το γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι ακόμα μία πολύ καλή προσπάθεια. Τηρήσαμε το πλάνο κατά γράμμα, απλά δεν μπορέσαμε επιθετικά να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ο Ταμπάκης, ο Λύρας, ο Κατσέρης μου ζήτησαν αλλάγή λόγω κόπωσης. Οι δύο δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα.

Δεν είχαμε λύσεις στον πάγκο, αλλά περιμένουμε τις προσθήκες των νέων που είναι έμπειροι, όπως οι δύο Βραζιλιάνοι, ο Καλτσάς, ο Ισπανός, ο Ρούνεϊ. Έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο για να πάρουμε και ψυχολογία. Ελπίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τις μεταγραφές. Έκανα μία αλλαγή στο 70' και την άλλη στο 85'. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για το τακτικό κομμάτι. Θέλουμε να ενσωματωθούν τα παιδιά και να αποκτήσουν χημεία. Συγχαρητήρια σε όλους και στον κόσμο».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 22:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep