Πέντε αποκτήματα ο Αιγινιακός

Ο Αιγινιακός ανακοίνωσε την απόκτηση των Κώστα Χρυσαφόπουλου, Δημήτρη Παπάζογλου.

Τις πέντε χειμερινές προσθήκες έφτασε ο Αιγινιακός και η ΠΑΕ ανάρτησε φωτογραφία με όλα τα αποκτήματα. Τελευταίες μεταγραφές; Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος και ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο 21 ετών μέσος, Κώστας Χρυσαφόπουλος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έπαιζε στον Φωκικό (8 συμμετοχές), ενώ προηγουμένως είχε 13 με τον Οπούντιο Μαρτίνου. Σε ό,τι αφορά στον 19χρονο αμυντικό, Δημήτρη Παπάζογλου, από την ομάδα Νέων Ξάνθης είχε μετακομίσει στην κροατική Νόβιγκραντ με την οποία είχε 2 συμμετοχές (η τελευταία τον Απρίλιο του 2018). Μετρά, μάλιστα, συμμετοχές με την U19 της χώρας μας.

Η ανακοίνωση του Αιγινιακού:

«Με τα νέα αποκτήματα του Ιανουαρίου φωτογραφήθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσουγγαρης και ο Αθλητικός Διευθυντής Nikcolay Marinov. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας έχετε πληροφορηθεί για την απόκτηση των Marco Granados, Emir Plakalo και Victor Velkoski. Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα εμφανίζονται και τα δυο τελευταία αποκτήματα ο Κώστας Χρυσαφοπουλος και ο διεθνής με την U-19 της Εθνικής Ελλάδας Δημήτρης Παπάζογλου».

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep