5 € με Ηρακλή (pics)

Στα 5 € θα είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ηρακλή το Σάββατο (24/1). Στα 5 € θα είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ηρακλή το Σάββατο (24/1).

Ο Βόλος ανακοίνωσε τις τιμές που θα ισχύσουν για την αναμέτρηση του Σαββάτου (26/1) με τον Ηρακλή. Στα σχολεία οι ποδοσφαιριστές.

Χαμηλές τιμές στα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Ηρακλή για την 14η αγωνιστική της Football League έβαλε η διοίκηση της ομάδας του Βόλου, για το κομβικό αυτό σημείο του πρωταθλήματος. Μάλιστα με ανάρτησή της απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια για την άνοδο στη Super League. 

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

  • Τον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης. Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.
  • Για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο). Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.
  • Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..
  • Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα του ερχόμενο Σαββάτου θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Την Πέμπτη (24/01) αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Βόλου επισκέφτηκε σήμερα σχολεία της πόλης και μοίρασε εισιτήρια στους μαθητές, για τον αγώνα του Σαββάτου. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες του Βόλου, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα. Δείτε φωτογραφίες...

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 01:56

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep