«Οι δήμαρχοι στην εξέδρα»

Αξιολογημένο διαιτητή ζήτησε ο Ηρακλής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Αξιολογημένο διαιτητή ζήτησε ο Ηρακλής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Αξιολογημένο διαιτητή ζήτησε ο Ηρακλής από την ΚΕΔ για την αναμέτρηση του Σαββάτου (26/1) με τον Βόλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τον Ηρακλή, η διοίκησή του έκανε ειδικό αίτημα στην ΚΕΔ ώστε να οριστεί αξιολογημένος διαιτητής στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (26/1) με τον Βόλο. Οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» μετά το ματς με τα Τρίκαλα και το πέναλτι που υποστηρίζουν πως δεν τους δόθηκε από τον διαιτητή Τσέτσιλα, έχουν διάθεση να κρατήσουν πιο αυστηρή στάση, τόσο σε θέμα της διαιτησίας, όσο και σε άλλα θέματα.

Μάλιστα θέλησαν να δώσουν ακόμη πιο υψηλούς τόνους για την αναμέτρηση και έχουν προσπαθήσει να κάνουν παρέμβαση, ώστε στο παιχνίδι να μην υπάρχουν παρατράγουδα στα αποδυτήρια και στους χώρους που έχουν δικαίωμα να βρίσκονται μόνο αξιωματούχοι των ομάδων. Σε μια δόση υπερβολής θέλησαν να δώσουν ένα μήνυμα για τον «διάσημο» υποστηρικτή του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο για τον οποίο τόνισαν πως «οι δήμαρχοι και οι κλητήρες θα πρέπει να είναι στην εξέδρα».   

Last modified onΤρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep