Παρελθόν και ο Βούκοβιτς

Την έκδοση δελτίων περιμένουν στον Αήττητο Σπάτων. Έδωσε κουράγιο η εμφάνιση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ανταγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Αήττητος Σπάτων απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό παρότι παρατάχθηκε ελλιπής για μία ακόμα φορά. Μάλιστα, ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου ανέφερε ότι η εμφάνιση ήταν καλύτερη από αυτή στο ματς με τη Δόξα Δράμας και έδωσε κουράγιο εν όψει της συνέχειας.

Οι νεοφώτιστοι, πάντως, συνεχίζουν να μετρούν αποχωρήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News παρελθόν αποτελεί και ο Σλόμπονταν Βούκοβιτς. Ο αδερφός του αμυντικού του Ολυμπιακού πρόλαβε να παίξει σε 5 ματς με τον Αήττητο, όμως έφυγε και αυτός λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Σε ό,τι αφορά στον Αινεία Καλογέρη, ανακοινώθηκε την Τρίτη (15/01) από την ομάδα του Ναυπλίου.

Το βλέμμα όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα στρέφεται στο μέτωπο της έκδοσης δελτίων. Λέγεται ότι υπάρχουν συμφωνίες με 10 ποδοσφαιριστές, αλλά έως και την Τρίτη (15/01) κανείς τους δεν είχε οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στην ομάδα των Μεσογείων. Σημειώνεται ότι η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή (18/01) για το Ηράκλειο και αν έως τότε δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, τότε και πάλι η αποστολή θα είναι ελλιπής. Ο Ηρακλής εξέτισε, αλλά απών θα είναι ο Τσαλάκου.

Last modified onΤετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep