«Πλέον είμαστε παθιασμένοι»

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης μίλησε για το πάθος που βγάζει πλέον ο Ηρακλής. Ο Μιχάλης Γιαννίτσης μίλησε για το πάθος που βγάζει πλέον ο Ηρακλής.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης τόνισε στον «Arena 89,4» πως οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έχουν πλέον πάθος που τους το έχει μεταφέρει ο Μανουέλ Ρόκα. 

Ο Ηρακλής είναι πιο παθιασμένος, αλλά και με καλύτερη ψυχολογία από τις δύο νίκες στο ξεκίνημα του 2019 σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννίτση, ο οποίος μίλησε στον «Arena 89,4» και για τα στραβοπατήματα που περιμένουν από τους υπόλοιπες ομάδες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Έχουμε δυο θετικά αποτελέσματα στο 2019, που ήρθαν πολύ δύσκολα, τόσο στην έδρα του ΑΟΧ Κισσαμικού, αλλά και με τον Εργοτέλη. Ξεκινήσαμε καλά, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Σιγά σιγά υπάρχει και καλύτερο κλίμα στην ομάδα τελευταία, κάτι που οφείλεται και στις νίκες. Εάν κερδίζουμε θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στα παιχνίδια.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς χωριστά. Να στοχεύουμε μόνο στη νίκη εμείς και μακάρι να στραβοπατούν και οι προπορευόμενες ομάδες. Ας κερδίζουμε εμείς και είναι σαφές ότι πλέον δεν είναι όλα στο χέρι μας. Ο κ. Ρόκα είναι πολύ παθιασμένος και το περνά σε εμάς και βγαίνει και στο γήπεδο. Ο Ηρακλής παίζει πιο παθιασμένα απ’ ότι στα προηγούμενα ματς.

Προσαρμοστήκαμε στην κατηγορία και τώρα μας απασχολεί το παιχνίδι μέσα στα Τρίκαλα, έχω περάσει από εκεί. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο γκολ, όπως τα προηγούμενα ματς. Αν κρατήσουμε το μηδέν, έχουμε καλές πιθανότητες να φύγουμε με τη νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep