Στη Νίκη ο Δεμηρτζόγλου

Ο Κωνσταντίνος Δεμηρτζόγλου, μετά την αποχώρησή του από τον Βόλο, συμφώνησε με τη Νίκη.

Σε άλλη ομάδα στην ίδια… πόλη θα αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Δεμηρτζόγλου. Ο 24χρονος μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Βόλο, μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας και συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της Νίκης.

Στης πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Νίκη Βόλου. Γνωρίζω τον σύλλογο, γνωρίζω τη δυναμική του και τον κόσμο του. Εύχομαι να είμαι υγιής ώστε να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας που φυσικά δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος όλοι να χαμογελάσουμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνο Δεμηρτζόγλου.

Ο Κώστας Δεμηρτζόγλου είναι 24 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του από την U19 του ΠΑΟΚ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αιγινιακό (2013-16), στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στον Διαγόρα Σεβαστής και στον ΝΠΣ Βόλος με τον οποίο την σεζόν 2017-2018 είχε 21 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 3 φορές. Με τη φανέλα του Διαγόρα Σεβαστής, την περίοδο 2016-17 πέτυχε 14 γκολ σε 28 συμμετοχές.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep