Σε κλειστό ο Ηρακλής

Στις κλειστές εγκαταστάσεις της Πυλαίας προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Στις κλειστές εγκαταστάσεις της Πυλαίας προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη κράτησαν μακριά από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που προπονήθηκαν σε κλειστό. 

Στο κλειστό της Πυλαίας προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή την Τετάρτη (9/1) αφού οι εικόνες από την Μίκρα δείχνουν ένα γήπεδο που είναι ντυμένο στα λευκά και δεν μπορούσαν να δουλέψουν σε αυτές τις συνθήκες. Τα καιρικά φαινόμενα ανησυχούν τους ανθρώπους του Ηρακλή, τόσο για την προετοιμασία των επόμενων ημερών εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής (13/1) με τον Εργοτέλη, όσο και για την διεξαγωγή του ίδιου του αγώνα σε ένα τόσο ταλαιπωρημένο γήπεδο.

Ο Μανουέλ Ρόκα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στο κλειστό της Πυλαίας, όπου υπάρχει προστατευμένος χώρος για γήπεδο προπόνησης, ενώ το πιθανότερο είναι να βρεθούν εκεί και την Πέμπτη (10/1) οι παίκτες του «γηραιού». Ο Χρήστος Κουκόλης ακολούθησε κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα μετά από αρκετό διάστημα και όλα δείχνουν πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αντίθετα ο Νίκος Καλτσάς που ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης (8/01) προφυλάχθηκε ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του και θα κάνει προσπάθεια να μπει στο πρόγραμμα την Πέμπτη (10/1) ώστε να τον υπολογίζει ο Ρόκα για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep